Werken bij | Veelgestelde vragen | Contact

Onze app

Onze app

Communicatie tussen de ouders/verzorgers en school vinden wij enorm belangrijk. Wij hebben als doel om u zo snel en zo direct mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op school.

 

Over Social Schools 

Wij werken met Social Schools, een online communicatieplatform voor het basisonderwijs. Het doel is om ouders meer inzicht te geven in wat er gebeurt in de klas, op een simpele, visueel aantrekkelijke en informerende wijze.

We vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van waaraan gewerkt wordt. Niet alle kinderen vertellen immers altijd waar ze mee bezig zijn op school. Zo kunt u uw kind(eren) beter ondersteunen in het leerproces, omdat u beter op de hoogte bent.

Social Schools is een veilig, afgesloten platform. Alleen ouders die toestemming hebben gekregen van de school, kunnen in de omgeving. Ouders hebben alleen toegang tot de groepen van hun kinderen.

 

Wilt u op de hoogte blijven?

U kunt ervoor kiezen of u via pushmeldingen op uw mobiele telefoon / tablet of via de mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten.

‘Via mail’ houdt in dat u een mail ontvangt zodra er een bericht in Social Schools wordt geplaatst. Via uw profiel kunt u instellen hoe en welke meldingen u wilt ontvangen.

 

Acccount activeren

Ouders van nieuwe leerlingen ontvangen een uitnodiging per e-mail met daarin een link om een account te activeren op het moment dat uw kind bij ons op school zit.